marți, 22 martie 2011

Cine este brokerul?

DEF: rokerul de asigurare este persoana juridica romana sau straina ori societatea mutuala autorizata in conditiile legii, care, pentru clientii sai, negociaza sau incheie contracte de asigurare si acorda alte servicii in legatura cu protectia impotriva riscurilor sau cu regularizarea daunelor.

                    Cu toate ca unele din asigurarile ce exista pe piata sunt obligatorii, avem totusi posibilitatea de a alege cu ce asigurator sa incheiem polita si asta poate face toata diferenta daca apelam la un broker. Brokerii in asigurari sunt intermediari intre casele de asigurari si clienti, si cauta de fiecare data sa gaseasca cea mai buna modalitate ca acestia sa colaboreze cu succes.
Clientul este multumit de obicei cand plateste putin pentru servicii de calitate, iar casa de asigurari este multumita atunci cand are multi clienti. Asftel, putem concluziona ca interesul brokerului este de a oferi clientilor preturi mici si servicii de calitate, fapt ce va duce la mai multi clienti pentru casa de asigurari. Toata lumea este astfel multumita.
Pentru aceste demersuri facute de broker, clientul  nu plateste nimic, sunt servicii gratuite, de indrumare catre serviciile de asigurare care se potrivesc profilului sau, intotdeauna existand transparenta in ceea ce priveste cel mai mic pret obtinut, cel mai mare, servicii incluse, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu